VIZITATI SI:
Mobil: +40 758 88 88 42; Tel/fax: +40 241 83 16 39; E-mail: office@hotel-dorna.ro
Romana English

Restaurant si Bar

Meniurile noastre iti aduc lumea pe masa ta
Restaurantul "PETIT JARDIN" serveste o gama larga de mancaruri romanesti si internationale, atat pe terasa cat si in interior. De trei ori pe saptamana, Complexul Dorna ofera oaspetilor sai cine tematice, in care atat preparatele cat si divertismentul urmaresc un anumit specific - grecesc, turcesc, romanesc, american, italian etc. Toate mesele zilei sunt servite sub forma de bufet deschis, cu sectiuni separate pentru salate, fructe si deserturi, la pranz si cina. In fiecare zi meniurile vor fi diversificate astfel incat, pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat. Si, pentru linistea oaspetilor nostri , avem si un bufet dedicat copiilor. 

Orele de servire a meselor sunt urmatoarele:
Mic dejun: 08:00 – 10:00
Pranz: 13:00 – 15:00
Cina: 19:00 – 21:00.

Meniuri speciale pentru copii.

Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri – acidulate si neacidulate (marci de prestigiu), cafea, ceai, apa plata, apa minerala.
Vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului.

Turistii care au optat pentru serviciile „all inclusive”,  „demipensiune+” si "pensiune completa" au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.

Produsele oferite in sistemul „all inclusive”, „demipensiune+” si "pensiune completa" se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER, in timpul sejurului.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, functie de numarul de turisti din hotel.
In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.

Pachetul “All Inclusive” include:
Cazare, mic dejun, pranz, cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00. Acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare /exterioare), acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces  pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri  si  umbrela de plaja pentru o camera (doar pentru turistii care achizitioneaza pachetul all inclusive).

Pachetul cu "Demipensiune+" include:
Cazare, mic dejun, pranz sau cina ( PENTRU FELUL PRINCIPAL DE MASA, CLIENTUL VA OPTA IN MOMENTUL CAZARII , LA CHECK-IN), bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului, dar si la barul de la piscina in intervalul orar 09:00-23:00. Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in limita disponibilitatii.

Pachetul cu “Mic dejun” include:
Cazare, mic dejun, acces gratuit la locurile de joaca exterioare, acces la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in functie de disponibilitate, acces gratuit la plaja fara sezlong si umbrela asigurate.

Pachetul “SENIORI 55+"
Pentru a beneficia de oferta  SENIORI 55+, trebuie sa se inscrie in camera dubla minim un adult cu varsta peste 55 de ani.
Pachetul include 6 nopti cazare cu pensiune completa (masa-tip bufet diversificat si bauturi doar in timpul meselor, la barul din restaurant - mic dejun, pranz si cina). Acces gratuit la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in functie de disponibilitate, acces gratuit la plaja fara sezlong si umbrela asigurate.

Pachetul "PRICHINDEL - All Inclusive”
Aceasta oferta se adreseaza familiilor cu copii prescolari pentru care se asigura pat suplimentar sau patut de bebe. Early check-in - maxim ora 14:00
Cazare, mic dejun, pranz si cina. Meniuri speciale pentru copii.
Pentru adulti sunt incluse si bauturile in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00.
Acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare /exterioare), acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces  pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri  si  umbrela de plaja pentru o camera.
    
Pachetul "Litoralul pentru toti - All Inclusive”
Cazare, mic dejun, pranz, cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00. Acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare /exterioare), acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces  pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri  si  umbrela de plaja pentru o camera.

Barul de langa piscina este la dispozitia oaspetilor nostri care se pot bucura, de asemenea, de o bautura langa piscina, pe terasa umbrita. Apa, cafea, ceai, racoritoare, bere romaneasca si straina, bauturi tari sau cocktail-uri racoritoare va asteapta la doi pasi de piscina in care va racoriti. Iar daca ati achizitionat pachetul All Inclusive sau Demipensiune+, bauturile sunt gratuite. La acest bar nu se serveste vin. Barul este deschis intre orele 09:00 - 23:00.
Barul din holul receptiei este de tip a la carte, serveste contra cost bauturi, cafea, tigari si alte produse specifice unui bar. Este deschis in intervalul orar 09:00-23:00.
Beach Barul completeaza o zi perfecta sub lumina arzatoare a soarelui, oferind apa, cafea, ceai, racoritoare si bere la draft.
Mentiuni importante:
  • Oferta de bauturi si alimente servite oaspetilor care au achizitionat unul din pachetele All Inclusive sau Demipensiune+ este rezultatul unei selectii facute de conducerea hotelului si va ramane neschimbata pentru intregul sezon;

  • Purtarea bratarii este necesara, deoarece simplifica mult procedura de servire si va usureaza accesul la facilitatile hotelului;

  • Produsele oferite in sistemul All Inclusive si Demipensiune+ sunt destinate consumarii in incinta complexului Dorna; 

  • In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, functie de numarul de oaspeti din hotel.

Deoarece stim ca va doriti sa evitati aglomeratia din restaurant la inceputul programului de servit masa, va rugam sa consultati receptia pentru a afla intervalul optim in care puteti servi masa.