VIZITATI SI:
Mobil: +40 758 88 88 42; Tel/fax: +40 241 83 16 39; E-mail: office@hotel-dorna.ro
Romana English

Facilitati

AGREMENT SI DIVERTISMENT

Complexul Dorna va pune la dispozitie, gratuit, posibilitati de agrement pentru toate gusturile: 

  • mini-teren de badminton sau volei pentru cei competitivi;
  • masa de tenis si masa de biliard pentru cei care iubesc umbra;
  • sala fitness si aqua gym la piscina;
  • cursuri de dans, zumba pentru cei hiperactivi,
  • darts, rummy si table, pentru cei care dau vacantei notele cele mai relaxante.

Programe de cinema, karoke pentru copii si adulti, spectacole de muzica live, show de dans, piese de teatru si stand-up comedy sunt disponibile pentru oaspetii nostri. In zilele de luni, miercuri si vineri, restaurantul nostru organizeaza cine tematice, seri in care muzica si spectacol urmaresc specificul cinei.

Trei animatori simpatici ii distreaza zilnic pe cei mici, intre orele 10:00-12:00 si 17:00-19:00, cu jocuri interactive, karaoke, spectacole de magie, dance party, face painting, baloane modelate, filme si tot felul de ghidusii.

PISCINA

Relaxarea la piscina este, poate, cea mai buna imagine a unei vacante lipsite de griji. Accesul pentru adulti si copii la cele doua piscine in aer liber este gratuit. Oaspetii beneficiaza de  sezlonguri, umbrele, prosoape si saltele.

PLAJA

Pe plaja privata din apropierea complexului va veti putea relaxa bucurandu-va de razele soarelui, nisipul fierbinte si racoarea marii.
Optand pentru unul din pachetele ALL INCLUSIVE veti primi gratuit pentru fiecare camera 2 sezlong-uri, umbrela si masuta.
Pentru turistii care aleg cazare cu demipensiune sau mic dejun, aceste servicii vor fi contra cost.

SALA DE CONFERINTA

Va punem la dispozitie o sala de conferinte care poate gazdui pana la 45 de participanti. Este ideala pentru evenimente corporate, intalniri cu partenerii de afaceri sau orice fel de intalnire cu un numar mediu de participanti, fiind dotata cu video proiector, flipchart, televizor, DVD si acces la internet. De asemenea, intalnirile pot avea loc si in salonul restaurantului.